Welkom bij onze mooie grote fotostudio en filmstudio

Met cyclorama van 16 meter breed en 9 meter diep

 • Groot

  370 m² aan totale werkruimte. Het vloergedeelte van de rondwand is 16 meter breed en 9 meter diep.

 • Lampen

  De studio is te huur met optionele lampen, accessoires en losse achtergrondkleuren.

 • Grote ingang

  Rijd naar binnen met motoren, auto’s enzovoorts. Fotografeer of film alle mogelijke objecten in deze studio.

 • Voorzieningen

  Inbegrepen bij de huur is het gebruik van de keuken met servies en bestek, combi-oven, loungehoek, vergadertafel, visagieruimte.

 • Gratis parkeren

  Gratis parkeren voor de deur van de fotostudio / filmstudio.

Wat bied deze te huren foto en filmstudio

Ben je op zoek naar een professionele foto- of filmstudio voor jouw fotocampagne of videoproductie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De studio is groot. Het oppervlak van de ruimte met de witte vloer is 300 m². Dit zorgt voor veel flexibiliteit voor het maken van jouw productie. Denk aan campagneshoots, videoclips, fashionshoots, portretfotografie, productfotografie, interviews, tafelgesprekken, podcasts, explainer video’s en ga zo maar door. De studio is toegankelijk via een grote overheaddeur. Dit maakt het mogelijk om met je auto naar binnen te gaan om te laden en lossen, maar ook om voertuigen te gebruiken bij je productie.
De studio is optioneel te huur met flits- en videolampen. We hebben een breed aanbod van lichtvormers die je kunt inzetten. Denk aan een breed scala aan softboxen, octaboxen, strips en paraplu’s. Maar ook lichtkappen zoals beauty dish, kleppenset, reflectors en grids. Ook zijn er veel accessoires aanwezig, zoals reflectieschermen / vlaggen, en doeken om een zwarte wand te creëren.
Er zijn kleurenfilters voor een creatief effect aanwezig. Dit kan zowel op het onderwerp als op de achtergrond toegepast worden. Maar je kunt natuurljik ook een beamer meenemen voor een creatief effect op de achtergrond van je foto’s of video.

Deze te huren fotostudio en filmstudio heeft een grote limbowand, ook wel cyclorama / infinity wall / rondwand / egg-shell limbo genoemd.

Er is veel mogelijk in onze te huren foto- en filmstudio

De studio is erg veelzijdig en alle ruimtes bevinden zich in hetzelfde pand. Je huurt dus een fotostudio en filmstudio ineen. Je kunt dus meerdere producties tegelijk fotograferen en filmen op dezelfde dag. Het is ook mogelijk om de grote en kleine studio tegelijk te boeken, zodat je bijvoorbeeld portretten kunt maken en tegelijkertijd andere producties maken in de andere ruimte.
Naast deze grote witte rondwand die we hebben, verhuren we ook een studio met chromakey green screen achtergrond en een kleine studio. Bekijk voor meer informatie deze pagina’s.

De studio wordt onder andere gebruikt voor producties voor artiesten, videoclips met auto’s en motoren. Maar ook productfotografie en video’s. En denk aan interviewopnames en podcasts en andere presentaties. Wil je met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn, bel of WhatsApp ons dan gerust!

Filmproductie met een videoclip in onze te huren filmstudio

Gekleurde setting fotoshoot met kleurenlampen.
Locatie en bereikbaarheid van onze fotostudio

Onze foto- en filmstudio is goed bereikbaar en ligt vlakbij het metrostation. Daarnaast kan er voor de deur geparkeerd worden. Huur een fostostudio en filmstudio tussen Den Haag en Rotterdam.

Huurtijden en tijdsblokken

De fotostudio is vanaf 2 uur te huur. Maar ook per dagdeel te huur. Een dagdeel is 4 uur en een hele dag is 8 uur. Maar uiteraard kan je daarna nog per uur bijboeken indien je net meer tijd nodig hebt.

Tarieven voor huur van de foto- en filmstudio

Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

Nog even alles op een rij
 • Groot

  16 m x 9 m x 4,4 m (breedte x diepte x hoogte) De witte vloer is 144 M2.

 • Apparatuur

  Flits- en videolampen zijn optioneel bij de fotostudio en filmstudio te huren.

 • Per dagdeel te huur

  Huur de studio per dagdeel. Nog niet genoeg? Daarna kan er indien beschikbaar per uur bijgeboekt worden.

 • Toegankelijk

  Rij met de auto of bus de fotostudio in.

 • Bij de huur inbegrepen

  Keuken met combi-oven, koelkast met frisdrank, Jura koffiemachine, vaatwasmachine en grote vergadertafel.

 • Stereo installatie

  Ook in een stereo met 4 speakers aanwezig. Handig voor clipshoots en natuurlijk de algemene sfeer.

Lampen en videostatieven in onze studio